Sigtunahöjden Blog

Så skapar du effektiva möten med pauser och samarbetsövningar

Posted by Hanna Gråd on 14 September 2017

I inlägget ”Effektiva möten: så tar du mötet från snooze till boost” berättade vår mötesexpert Lena om hur viktigt det är med kreativa pauser för att få effektiva möten. Utan de kreativa pauserna tappar vi koncentrationen och då är det lätt att tidsplanen spricker. Vi spinner vidare på det spåret och tar i det här inlägget upp hur du behåller koncentrationen under mötet med pauser och övningar för ökad effektivitet och kreativt tänkande.

Read More

Topics: Mötestips

Så får du ut det mesta av konferensen

Posted by Petra Andersson on 10 August 2017

För att få ut det mesta av konferensen och skapa effektiva möten är det många bitar som måste hamna på plats. Förutom att välja en anläggning som passar dig och lägga upp en tydlig mötesplan gäller det också att lägga tid och energi på detaljerna runtomkring.
Read More

Topics: Mötestips

Effektiva möten  – vad är en kickoff, egentligen?

Posted by Petra Andersson on 27 July 2017

Snart är det dags för många att gå tillbaka till arbetet igen, och kickoffen står ofta högst upp på agendan. Men vad är en kickoff egentligen och hur gör vi den bra? Det går vi igenom i det här inlägget.

Read More

Topics: Mötestips

Choosing without losing – så ger rätt anläggning effektiva möten

Posted by Petra Andersson on 08 June 2017

Om du bestämmer dig för att hålla mötet på en annan plats finns alla möjligheter att skapa ett kreativt och effektivt möte – men det ställer fortfarande vissa krav på dig som beställare. I det här blogginlägget guidar vi dig igenom vad som är bra att tänka på, och hur vi själva jobbar för att ta mötet till nästa nivå.

Read More

Topics: Mötestips

Effektiva möten: så tar du mötet från snooze till boost

Posted by Petra Andersson on 18 May 2017

Vi är nog många som knutit handen i fickan eller zoomat ut under ett möte. Sena kollegor, försvunna HDMI-kablar och syrefattiga mötesrum kan göra även den mildaste själ frustrerad. Vi har därför pumpat vår mötesexpert Lena på hennes bästa tips för att skapa kreativa och effektiva möten.

Read More

Topics: Mötestips

Sigtunahöjdens Blogg

En inspirationskälla!

I den här bloggen bjuder vi på inspriation, tips, och best practices kring allt som rör konferenser, samt delar med oss av vår historia, vårt tankesätt, och vad som driver oss. 

Ämnen som vi fokuserar på inkluderar

  • Mötestips & Best practices
  • Konferensaktiviteter
  • Hållbarhet & miljö
  • Mat, vin & inredning

Prenumerera på våra inlägg

Senaste inläggen