10 tips för en mer hållbar konferens

19 April 2018 | Sigtunahöjden | Hållbara möten
Vill du göra er nästa konferens mer hållbar? Här är några enkla tips som kan få er att komma igång ordentligt och lyfta er konferens till en mycket mer hållbar nivå. I slutet av blogginlägget kan du dessutom ladda ner tipsen som en smart checklista.

Hej Simon Strandvik, ny hållbarhetsansvarig på Sigtunahöjden!

    Simon Strandvik är ny hållbarhetsansvarig hos oss på Sigtunahöjden sedan några månader tillbaka. Hans roll är att inspirera oss och vara den som ser till att vi alltid har vårt hållbarhetsarbete h..........

7 enkla tips för klimatsmartare påskmat!

21 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Nu är det äntligen dags för årets största mathelg och att duka upp den underbara påskmaten på buffén. Här guidar vi dig en riktigt god och hållbar påsk.

Påskmat – så här styr du upp årets påskbuffé

21 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Påsken är åter här! Ägghalvor, lax, sparris och påsktårta tänker många. Men hur får man ihop allt? Vår köksmästare Louise Hallquist delar med sig av hur hon och hennes familj brukar fira påsk. Du kan ..........

Sommelieren tipsar – dryck till påskmaten

19 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Mat som ofta serveras på påskbuffén är sill, lax och lamm, men även sparris och söta desserter och godis. Med den här stora variationen i smaker spänner dryckesalternativen över hela smak- och färgreg..........

Hemligheten bakom en lyckad kick-off: Följ upp!

13 March 2018 | Sigtunahöjden | Mötestips
I vår serie om lyckade kick-offer har vi tidigare pratat om vikten av att planera både syftet och agendan ordentligt. Nu har vi kommit fram till den tredje delen som handlar om den så viktiga, men oft..........

Tårtor i glas, mycket grönt och noll palmolja! Så gör Louise Hallquist fikan och maten mer hållbar på Sigtunahöjden

08 March 2018 | Sigtunahöjden | Hållbara möten
Det finns många sätt att göra maten och fikastunden mer hållbar – och vår köksmästare Louise Hallquist har koll på de flesta! Möt henne i ett inspirerande samtal om hållbara minimuffins, svanenmärkta ..........

Prenumerera på våra inlägg