Efter vinsten i Toronto - Niclas ser tillbaka på världsfinalen

07 June 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Det är nästan två månader sedan Restaurang Skogs köksmästare Niclas Jansson åkte iväg till Toronto för att tävla i Copper Skillet. Vi träffade honom för att prata dels om hur det kändes att stå som vinnare men även om resan till ett land han tidigare aldrig besökt och hur det var att träffa en av världens största kocka..........

Sommelieren tipsar – bästa vinerna till grillat

07 June 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Nu är sommaren och semestern äntligen här – och vi är nog många som är sugna på att tända grillen. Men vad passar bäst att dricka till? Vår sommelier ..........

Så här gör du påsken hållbar - 3 inspirerande tips!

17 April 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Påsken står runt hörnet och det är dags att planera pyntet, pysslet och maten till denna mysiga högtid. Vi tipsar om hur du kan färga äggen med det du..........

Världsfinalen av Copper Skillet står runt hörnet!

03 April 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
  Förra oktober vann  Niclas Jansson den europeiska tävlingen Copper Skillet för kockar inom mötesindustrin. Han har nu gjort ett avtryck och får repr..........

Nu är det dags för vår köksmästare att tävla igen!

04 February 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Niclas Jansson är tillsammans med Louise Hallquist köksmästare på Restarurang Skog. Senast förra året kunde Niclas titulera sig som juniormästare efte..........

Lussebullar, skinka, köttbullar… Så förbereder du årets julbord

26 November 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Julen närmar sig och stressnivån ökar för varje dag, som bekant vid den här tiden på året. Men innan resvägen till jobbet byts ut mot resor kors och t..........

Sommelieren tipsar – höstens bästa vin och öl

18 September 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
  Frisk höstluft, färgsprakande träd och mysiga kvällar under filten med tända ljus. Smaklökarna suktar mer efter varma grytor och fyllig smaker. Vi t..........

Prenumerera på våra inlägg