Nu är det dags för vår köksmästare att tävla igen!

04 February 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Niclas Jansson är tillsammans med Louise Hallquist köksmästare på Restarurang Skog. Senast förra året kunde Niclas titulera sig som juniormästare efter den Europeiska finalen av Copper Skillet, en kocktävling anordnat av den internationella mötesorganisationen IACC. I morgon är det äntligen dags för Niclas att tävla ig..........

Lussebullar, skinka, köttbullar… Så förbereder du årets julbord

26 November 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Julen närmar sig och stressnivån ökar för varje dag, som bekant vid den här tiden på året. Men innan resvägen till jobbet byts ut mot resor kors och t..........

Vår köksmästare sätter Sverige på kartan i kocktävling!

21 November 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
 

Sommelieren tipsar – höstens bästa vin och öl

18 September 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
  Frisk höstluft, färgsprakande träd och mysiga kvällar under filten med tända ljus. Smaklökarna suktar mer efter varma grytor och fyllig smaker. Vi t..........

Sommelieren tipsar – bästa vinerna till grillat

14 June 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Nu är sommaren och semestern äntligen här – och vi är nog många som är sugna på att tända grillen. Men vad passar bäst att dricka till? Vår sommelier ..........

7 enkla tips för klimatsmartare påskmat!

21 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Nu är det äntligen dags för årets största mathelg och att duka upp den underbara påskmaten på buffén. Här guidar vi dig en riktigt god och hållbar pås..........

Påskmat – så här styr du upp årets påskbuffé

21 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Påsken är åter här! Ägghalvor, lax, sparris och påsktårta tänker många. Men hur får man ihop allt? Vår köksmästare Louise Hallquist delar med sig av h..........

Prenumerera på våra inlägg