Nu är det äntligen dags för årets största mathelg och att duka upp den underbara påskmaten på buffén. Här guidar vi dig en riktigt god och hållbar påsk.
Påskmat – så här styr du upp årets påskbuffé
21 March 2018 |
Sigtunahöjden
|
Mat & vin
Påsken är åter här! Ägghalvor, lax, sparris och påsktårta tänker många. Men hur får man ihop allt? Vår köksmästare Louise Hallquist delar med sig av h..........
Sommelieren tipsar – dryck till påskmaten
19 March 2018 |
Sigtunahöjden
|
Mat & vin
Mat som ofta serveras på påskbuffén är sill, lax och lamm, men även sparris och söta desserter och godis. Med den här stora variationen i smaker spänn..........
Svart, rött, grönt, oolong eller vitt - välj rätt te Afternoon tea
28 September 2017 |
Hanna Gråd
|
Mat & vin
Svart, rött, grönt, oolong, vitt… Te kommer i flera olika smaker och färger, men visste du att allt ”riktigt” te kommer från samma planta ursprunglige..........
Sommelieren tipsar: Bästa vinerna till midsommar
21 June 2017 |
Petra Andersson
|
Mat & vin
Vår sommelier Evelina Högstedt tipsar om de bästa vinerna till midsommar – både med och utan alkohol. Hon bjuder också på en fin historia från en lite..........