Sju tips på presenter och gester inför Alla hjärtans dag


06 February 2018 | Sigtunahöjden

Den 14 februari är den årliga kärlekens dag - Alla hjärtans dag. Det är en dag som kan innebära prestationsångest för många. Räcker det med rosor och choklad? Ska jag laga en middag med tända ljus? Sänk kraven och låt Alla hjärtans dag bli en dag för omtanke för dina medmänniskor. Här listar vi förslag på enkla, men betydelsefulla gester och självklart också ett och annat tips för din andra hälft.

sigtuna2017small-1

#1. Skicka ett fysiskt kort

Skicka ett traditionellt kort till någon du saknar. Eftersom den mesta kommunikationen nu för tiden sker digitalt värmer ett fysiskt kort extra mycket. 

 

#2. Bjussa en främling på en fika

När du köper kaffe på ett café, betala för en extra och säg till i kassan att du bjussar nästa person på en kaffe.

kaffe 

#3. Ring en avlägsen släkting

Ta dig tiden och ring din släkting som du tänkt ringa så länge nu.

 

#4. Gör något ni inte gjort förut

Gör något du och din kära inte gjort förut. Åk till en trampolinhall, gå på en föreställning, boka in er på en kurs tillsammans, möjligheterna är oändliga. Med förnyelse i relationen skapar ni en jämvikt till stabiliteten i vardagen!

 

#5. Ge bort en upplevelse i form av spa eller exklusiv middag

Ta med dig kompisgänget, mamma, pappa eller partnern till ett hotell och spa. På Sigtunahöjden bjuder vi in till god mat och livemusik den 14 februari. Läs mer här.

sigtunahojden_03
På Sigtunahöjden kan du avnjuta god mat och sköna spabehandlingar.

#6. Köp ett presentkort

Har du inte möjlighet att fira Alla hjärtans dag mitt i veckan? Köp ett presentkort ni kan utnyttja senare tillsammans. Vi säljer presentkort här.

 

#7. Om du ändå ska köpa en ros…

Köp en Fairtrade-märkt ros. På så sätt förbättrar du villkoren för de kvinnor som är anställda på blomsterplantage i länder så som Kenya, Etiopien, Colombia och Ecuador. KATEGORI:
Sigtuna

Prenumerera på våra inlägg