Sommelieren tipsar – bästa vinerna till grillat

07 June 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Nu är sommaren och semestern äntligen här – och vi är nog många som är sugna på att tända grillen. Men vad passar bäst att dricka till? Vår sommelier guidar dig i hur du matchar maten med drycken.

Världsfinalen av Copper Skillet står runt hörnet!

03 April 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
  Förra oktober vann  Niclas Jansson den europeiska tävlingen Copper Skillet för kockar inom mötesindustrin. Han har nu gjort ett avtryck och får repr..........

Nu är det dags för vår köksmästare att tävla igen!

04 February 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Niclas Jansson är tillsammans med Louise Hallquist köksmästare på Restarurang Skog. Senast förra året kunde Niclas titulera sig som juniormästare efte..........

Sommelieren tipsar – höstens bästa vin och öl

18 September 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
  Frisk höstluft, färgsprakande träd och mysiga kvällar under filten med tända ljus. Smaklökarna suktar mer efter varma grytor och fyllig smaker. Vi t..........

7 enkla tips för klimatsmartare påskmat!

21 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Nu är det äntligen dags för årets största mathelg och att duka upp den underbara påskmaten på buffén. Här guidar vi dig en riktigt god och hållbar pås..........

Påskmat – så här styr du upp årets påskbuffé

21 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Påsken är åter här! Ägghalvor, lax, sparris och påsktårta tänker många. Men hur får man ihop allt? Vår köksmästare Louise Hallquist delar med sig av h..........

Sommelieren tipsar – dryck till påskmaten

19 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Mat som ofta serveras på påskbuffén är sill, lax och lamm, men även sparris och söta desserter och godis. Med den här stora variationen i smaker spänn..........

Prenumerera på våra inlägg