Nu är det dags för vår köksmästare att tävla igen!

04 February 2019 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Niclas Jansson är tillsammans med Louise Hallquist köksmästare på Restarurang Skog. Senast förra året kunde Niclas titulera sig som juniormästare efter den Europeiska finalen av Copper Skillet, en kocktävling anordnat av den internationella mötesorganisationen IACC. I morgon är det äntligen dags för Niclas att tävla ig..........

Sommelieren tipsar – höstens bästa vin och öl

18 September 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
  Frisk höstluft, färgsprakande träd och mysiga kvällar under filten med tända ljus. Smaklökarna suktar mer efter varma grytor och fyllig smaker. Vi t..........

7 enkla tips för klimatsmartare påskmat!

21 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Nu är det äntligen dags för årets största mathelg och att duka upp den underbara påskmaten på buffén. Här guidar vi dig en riktigt god och hållbar pås..........

Påskmat – så här styr du upp årets påskbuffé

21 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Påsken är åter här! Ägghalvor, lax, sparris och påsktårta tänker många. Men hur får man ihop allt? Vår köksmästare Louise Hallquist delar med sig av h..........

Sommelieren tipsar – dryck till påskmaten

19 March 2018 | Sigtunahöjden | Mat & vin
Mat som ofta serveras på påskbuffén är sill, lax och lamm, men även sparris och söta desserter och godis. Med den här stora variationen i smaker spänn..........

Svart, rött, grönt, oolong eller vitt - välj rätt te Afternoon tea

28 September 2017 | Hanna Gråd | Mat & vin
Svart, rött, grönt, oolong, vitt… Te kommer i flera olika smaker och färger, men visste du att allt ”riktigt” te kommer från samma planta ursprunglige..........

Sommelieren tipsar: Bästa vinerna till midsommar

21 June 2017 | Petra Andersson | Mat & vin
Vår sommelier Evelina Högstedt tipsar om de bästa vinerna till midsommar – både med och utan alkohol. Hon bjuder också på en fin historia från en lite..........

Prenumerera på våra inlägg